Hiier komen linken van bedrijven waarmee wij een goede relatie onderhouden.

STARTMETGEA

WIJGAANWERELDWIJD
Een designer en hoster voor al uw internetpagina’s. Service, kwaliteit en snelheid. Specialisten in SEO/ SEA, hosting, design. CMS, PHP, OpenSource waar dat kan, server omgeving en mailafhandeling.

AUTAX
Autax Berging en Taxi in Ommen (Overijssel) heeft meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd in het bergen van voertuigen tot 3500 kg, en met deze expertise verzorgen  we alle bergingswerkzaamheden in ons werkgebied Noord-Oost Overijssel alsmede de repatriëring van gestrande voertuigen door heel Nederland.

New Business ID | NB-ID | SupportForRent

Voor planontwikkeling, implementatie en innovatie, werken wij samen met dit vooraanstaande bedrijf. Meermaals hebben zij de juiste oplossing weten te vinden in bedrijfsvoering, opdrachten voor (semi)overheidsinstanties en in de oprichting van bedrijfsvormen.

Centraalpunt  | Cpunt
Centraalpunt is een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Het bestaat momenteel uit tientallen aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services. Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Ook de korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Bijna iedere maand worden er nieuwe Centrales opgezet, maar ook werken zij in samenwerking met nb-id aan planontwikkeling, afzet en realisatie, om er voor te blijven zorgen dat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan

 

Starterscentrale Hoofdkantoor 
Bij Starterscentrale kunt u hulp, vrijblijvend advies en uitvoering vinden op het gebied van stagebegeleiding, re-integratievraagstukken en volledig HR Management. Zij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld het UWV, gemeentes en de ‘Centrales’ die landelijk verspreid zijn. Elke vorm van ondersteuning, coaching, begeleiding en opleiding binnen de trajecten van werk zoeken/ behouden, re-integreren, en/of het verwezenlijken van een full- of parttime zelfstandig ondernemerschap is vertegenwoordigd binnen dit concept!

 

Een eigen website maken, maar er niet teveel voor willen betalen? Een partner vinden die discreet met uw gegevens omgaat? Kijk dan eens op www.lowbudgetwebdesign.nl. Daar worden betaalbare oplossingen gemaakt die gemakkelijk bedienbaar zijn. Er is geen kennis van moeilijke programma’s nodig en je kunt de website overal beheren. Bovendien, als het goed bevalt, is jouw site gemakkelijk uit te breiden. Kijk maar eens rond en ontdek de vele mogelijkheden!

 

Het Centraalpunt voor ontspanningsmassage, therapieën, aanpassingen van een levenswijze en paranormale beleving. De praktijk achter www.reikicentrale.nl dankt haar ontstaan aan het jarenlange openstaan en in de praktijk ervaren van het “anders” leven en werken, van onszelf en de overbreng aan anderen. Door middel van het samen sterk principe en op vele manieren het eigen vermogen van de mens te activeren, altijd oplossingsgericht te plannen of (be-)handelen, zijn vele mensen een andere levensmethode ingeslagen en leiden een prettiger bestaan. Kijkt u eerst eens rustig rond en lees de pagina’s op www.reikicentrale.nl, zodat u weet wat u kunt en mag verwachten!


De organisatie in Westland bestaat inmiddels 5 jaar. De samenwerkende partners van Centraalpunt© vinden hun oorsprong, middels vele bedrijfstakken en bijbehorende ervaring, reeds 25 jaar geleden. Door de vele partners kunnen zij u een scala aan diensten op het gebied van ICT aanbieden, waaronder  PCrepair Flevoland. Er zijn vele PCrepair vestigingen, en binnenkort in iedere provincie een eigen vestiging. Op dit moment kunt u terecht bij ons hoofdkantoor.

Central Company’s

Een enorme verrijking aan ieder team
ten aanzien van:

SUPPORT
MARKETING
WERVING
HAIR
BEAUTY
MY BABY BITCH
WEBMODERATORS
WEBWINKEL PARTNERS
CARE AND LIFESTYLE
VIRTUELE PANDEN
PCREPAIR

Een groep loyale mensen die met elkaar de schouders willen zetten
onder een goed en betrouwbaar web van diensten.

BCC

WIE WIL ZOEKT EEN MOGELIJKHEID
WIE NIET WIL EEN EXCUUS!